- JFS -

Kurumsal Eğitim
0 (533) 631-81-00
info@justforspeaking.com

Just For Speaking

Kurumsal Eğitim

Uluslararası konferanslara, eğitimlere, fuarlara veya projelere katılacak ya da yabancı müşterilerinizle doğrudan iletişim kuracak personellerinizin İngilizce becerilerini geliştirmek istiyorsanız, size kurumsal eğitim seçeneğimizi öneriyoruz. 

 

Sınıflarımız 3-5 kişilik olup, eğitimimiz genel ve iş dünyasını yakından ilgilendiren konular üzerine odaklanmaktadır. Derslerimiz ağırlıklı olarak konuşma pratiği, resmi yazışmalar, telefon görüşmeleri, mülakata katılma ve sunum yapma becerileri ve satış ve pazarlama, üretim, kalite, finans, muhasebe, ürün geliştirme, araştırma-geliştirme, insan kaynakları, lojistik gibi alt bölümlerden oluşmaktadır.

 

Bunun dışında eğitim sürecine ayrıca şirketinizin talep ve ihtiyaçları da dahil edilmektedir. Eğitim sürecimiz her bir öğrenciyle bire bir sözel olarak yapılacak seviye belirleme sınavıyla başlar, alanına hakim eğitmenlerimiz tarafından elde edilen veriler değerlendirilir ve kurumunuza en uygun eğitim programı oluşturulur. Dersler kurumunuz tarafından sağlanacak dersliklerde de, dil okulumuz bünyesinde de yapılabilir. Eğitime katılan personelin gelişimi konuşma, dinleme, okuma ve yazma yeteneklerinin ölçüldüğü haftalık ve aylık sınavlarla takip edilir ve sonuçlar gizlilik çerçevesi içinde yetkililere sunulur.